Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΗλιακό καλώδιο PV

Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό

Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό

Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό
Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό

Μεγάλες Εικόνας :  Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Zhejiang haiyan
Μάρκα: HT
Αριθμό μοντέλου: PVcable
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 2000meter
Τιμή: Consult customer service
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια και υφαμένες τσάντες
Χρόνος παράδοσης: 20~30 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, L/C

Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό

περιγραφή
Πιστοποίηση: CCC/CE Χρώμα: Σαν το αίτημά σας
Αγωγός: Πυρήνας χαλκού Μόνωση: Καλώδιο μόνωσης PVC
Υλικό: Χαλκός PVC ΜΕΓΕΘΟΣ: Σαν το αίτημά σας
Σακάκι: PVC/PE Εφαρμογή: Ηλεκτρικός εξοπλισμός
Τύπος αγωγών: Προσαραγμένος
Υψηλό φως:

Πυρίμαχο ηλιακό καλώδιο PV

,

Ηλιακό PV καλώδιο αντι μόνωσης

,

Αλκαλικά ανθεκτικά καλώδια ηλιακής ενέργειας

UV ανθεκτικό υψηλής ποιότητας πράσινο του περιβάλλοντος ηλιακό φωτοβολταϊκό καλώδιο πολυαιθυλενίου προστασίας διασυνδεμένο

 

Περιγραφή:

 

Μαύρος κόκκινος εύκαμπτος επικασσιτερωμένος χαλκός με την ελεύθερη Copolymer αλόγονου μόνωση και μια UV σταθερή ελεύθερη Copolymer αλόγονου θήκη.

Τα ηλιακά καλώδια πρέπει επίσης να είναι ανθεκτικά στον αντίκτυπο, γδάρσιμο και το δάκρυ, η ελάχιστη κάμπτοντας ακτίνα του πρέπει να είναι όχι περισσότερες από 4 φορές της γενικής διαμέτρου. Πρέπει να χαρακτηριστεί από την ασφαλή δύναμη τραβήγματός του--50 η μόνωση του καλωδίου N/sqmm.The πρέπει να αντισταθεί τα θερμικά και μηχανικά φορτία, και αναλόγως τα πλαστικά διασυνδεμένος χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σήμερα, όχι μόνο αντιστέκονται τις αυστηρές καιρικές συνθήκες και είναι κατάλληλα για την υπαίθρια χρήση, αλλά και είναι θαλασσινό νερό ανθεκτικό, και λόγω του αλόγονο-ελεύθερου πυρίμαχου διασυνδεμένου υλικού σακακιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εσωτερικό στους ξηρούς όρους.

 

Προβλέποντας την ανωτέρω ηλιακή ενέργεια πληροφοριών και τα κύρια ηλιακά καλώδια πηγής του είναι πολύ ασφαλής, ανθεκτικός, ανθεκτικός στις περιβαλλοντικές επιδράσεις και πολύ αξιόπιστος. Αυτό που είναι σημαντικότερο αυτοί δεν θα κάνει καμία ζημιά στο περιβάλλον και δεν υπάρχει φόβος ότι θα υπάρξει η δύναμη που κόβεται κανένας ή μερικά άλλα προβλήματα, τι η πλειοψηφία του πληθυσμού αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια των προβλημάτων παροχής δύναμης. Του οποίου, σπίτια ή γραφεία θα έχει ένα εγγυημένο ρεύμα και δεν θα διακοπούν κατά τη διάρκεια της εργασίας, κανένας χρόνος δεν σπαταλιέται, πολλά χρήματα δεν ξοδεύονται και κανένας επικίνδυνος καπνός δεν εκπέμπεται κατά τη διάρκεια της εργασίας του προκαλώντας τόσο πολλή ζημία στη θερμότητα και στη φύση.

 

  • Εσωτερικός αγωγός: Εύκαμπτο επικασσιτερωμένο καλώδιο χαλκού
  • Διηλεκτρικός: Ελεύθερο Copolymer αλόγονου LSZH
  • Ελεύθερο Copolymer αλόγονου LSZH (UV ανθεκτικός)
  • Χρώμα: Ο ΜΑΥΡΟΣ/ΚΟΚΚΙΝΟ
  • Αποθήκευση/λειτουργούσα θερμοκρασία: -40°C σε +90°C
  • Ελάχιστη θερμοκρασία εγκατάστασης: -5°C

 

 

Όνομα Καλώδιο PV
Η περιγραφή προϊόντων Ευρέως χρησιμοποιημένος στις εσωτερικές και υπαίθριες ηλιακές εγκαταστάσεις, την ηλεκτρική εγκατάσταση, τις εσωτερικές και υπαίθριες, έκρηξη-επιρρεπείς περιοχές, τα εργοστάσια, τις βιομηχανικές και γεωργικές βιομηχανίες.
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων Χαμηλός καπνός χωρίς αλόγονο, καλό κρύο, υπεριώδης ακτίνα, όζον - ανθεκτικό και καιρός - ανθεκτικός.
Φλόγα - καθυστερών, τέμνουσα αντίσταση και αντίσταση διείσδυσης.
Επίπεδο επιπέδων προστασίαςⅡ καλωδίων.
Με τη φωτοβολταϊκή ακτινοβολία καλωδίων 150 ℃ ως υλικά μόνωσης, το αλόγονο που η ελεύθερη φλόγα - ο καθυστερών είναι αλόγονο-ελεύθερο, μη τοξικό τροποποιημένο πολυαιθυλένιο που λεπτά η ρητίνη δεδομένου ότι η κύρια πρώτη ύλη, προσθέτει αλόγονο-ελεύθερο, μη τοξικός, φλόγα - καθυστερών, σταθεροποιητής θερμότητας, αποβάλλει τον πράκτορα καπνού, συντηρητικό, όπως το λίπασμα, δεν περιέχει το αλόγονο, βαριά μέταλλα, φώσφορος.
Προσαρμόζεται σε ROHS, και η αντίσταση μόνωσης είναι μικρή μετά από τη βύθιση.
Ηλεκτρικός 1. Η συνεχής αντίσταση: το τελειωμένο καλώδιο στην αγώγιμη συνεχή αντίσταση πυρήνων καλωδίων 20 ℃ δεν είναι μεγαλύτερο από 5,09 Ω/km
2. Η αντίσταση μόνωσης: η τελειωμένη αντίσταση μόνωσης του καλωδίου σε 20 ℃ πρέπει περισσότερο από 1014 Ω. εκατ., τελειωμένη αντίσταση μόνωσης καλωδίων σε 90 ℃ είναι περισσότερο από 1011 Ω. εκατ.
3. Η αντίσταση επιφάνειας θηκών: η αντίσταση της τελειωμένης επιφάνειας θηκών καλωδίων πρέπει να είναι περισσότερο από 109 Ω.
Δομή καλωδίων Αγωγός: επικασσιτερωμένο καλώδιο 2,5, 4, 6, 10, 16 χιλ. ^ 2 PV1 χαλκού - Φ
18, 16 και 14, 12, 10, 8, 6, 4, 2 καλώδιο χιλ. ^ 2 PV
Μόνωση: > 0.5mm πυκνά με το χαμηλό υλικό καπνού και αλόγονου, και συναντούν το διευκρινισμένο όριο του πελάτη.
Θήκη: χαμηλό ελεύθερο υλικό πάχος καπνού και αλόγονου > 0.5mm.
Λεπτομερείς παράμετροι Περιβαλλοντική θερμοκρασία: - 40 ℃ ~ + 90 ℃
Η υψηλότερη θερμοκρασία του αγωγού: 120 ℃ (επιτρέψτε 5 s στη θερμοκρασία 200 ℃ βραχυκυκλώματος)
Περιορισμένη τάση: AC0.6/1kv dc1.8kv.


Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό 0Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό 1

Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό 2Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό 3

Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό 4Πυρίμαχο δύναμης ηλιακό PV αλκάλιο μόνωσης καλωδίων αντι ανθεκτικό 5

 

Εισαγωγή επιχείρησης
Είμαστε ένα εργοστάσιο καλωδίων που βρίσκεται σε Zhejiang Haiyan, Κίνα.
Έχουμε τον επαγγελματία, υψηλό - ποιοτικές μηχανές και εξοπλισμός δοκιμής. Κύρια καλώδια τροφοδοσίας επιχειρησιακής χαμηλής τάσης, αστικά καλώδια, ακουστικά καλώδια, καλώδια συναγερμών πυρκαγιάς, καλώδιο ελέγχου και άλλες περισσότερες από 30 σειρές προϊόντων. Ο σκοπός υπηρεσιών της επιχείρησης είναι ακεραιότητα-βασισμένος στον, ικανοποίηση πελατών για την αρχή. Ελπίζουμε αυτός στο κοντινό μέλλον στην εργασία με σας.
 

FAQ
 
1. Q: Είστε ένα εργοστάσιο ή εμπορική επιχείρηση;
Α: Είμαστε ένα εργοστάσιο εντοπίζουμε στην επαρχία Zhejiang, η οποία ενσωματώνει την Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις των διάφορων καλωδίων και τα καλώδια

2. Q: Ποια είναι τα κύρια προϊόντα σας;
Α: AAC/AAAC/ACSR/ACAR/AACSR/ACSR-AS/ACSS/ACSS-AW/ACS/GSW αγωγός, καλώδιο ABC, καλώδιο τροφοδοσίας, καλώδιο ελέγχου, ομόκεντρο καλώδιο, commonelectric καλώδιο, κ.λπ.

3. Q: Μπορούμε να έχουμε το όνομά μας λογότυπων ή επιχείρησης που τυπώνεται στα προϊόντα σας ή τη συσκευασία;
Α: Ναι, ο cOem και ο ODM είναι και οι δύο αποδεκτοί για μας.

4. Q: Παρέχετε τα δείγματα; Ελεύθερος ή όχι;
Α: Ναι, θα επιθυμούσαμε να παρέχουμε τα ελεύθερα δείγματα για την αναφορά σας, αλλά δεν θα αντέξουμε τις σαφείς αμοιβές.

5. Q: Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότησή σας περίοδος;
Α: 1 έτος, και υποσχόμαστε να επιστρέψουμε ή να αντικαταστήσουμε τα καλώδια μέσα σε ένα έτος εάν οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα βρίσκεται.

Στοιχεία επικοινωνίας
Haiyan Hetai Cable Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: whw

Τηλ.:: +86 18057370507

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα